Golden Touch: Ένα χρυσό, μαγικό άγγιγμα πριν τις διακοπές μου!

Ήρθε η αγαπημένη σου στιγμή του χρόνου! Φεύγεις για τις διακοπές που τόσον καιρό ονειρεύεσαι και θέλεις να τις ζήσεις με τη δική σου λάμψη! Οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αλλά θέλεις να ξεκινήσεις τις διακοπές σου περιποιημένη και με φρέσκια και λαμπερή όψη! Η μαγική Golden Touch είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Όταν το ζητούμενο είναι μία γενικευμένη εικόνα αναζωογόνησης και φρεσκάδας σε όλο το πρόσωπο, συστήνουμε την εξελιγμένη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία Golden touch micro- infusion, μια αναίμακτη μέθοδο και signature θεραπεία που εφαρμόζεται στο Kosmesis, όλο το χρόνο. Συνδυάζει ιδανικά τα στοιχεία της μεσοθεραπείας και του microneedling, με τη συσκευή μιας χρήσεως, με περίπου 30 επιχρυσωμένες αποστειρωμένες ακίδες.

«Η Golden touch micro- infusion μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση ουλών, λεπτών ρυτίδων ακόμα και στην περιοχή των χειλιών και των ματιών για διώξει τους μαύρους κύκλους και να προσδώσει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα», επισημαίνει η Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου.

Το PRP (μεσοθεραπεία) είναι ιδανικό υλικό, καθώς προέρχεται από τον ίδιο ασθενή, σε πολύ ενισχυμένη έκδοση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και αντί του υαλουρονικου οξέος  το οποίο μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα οιδήματα (ειδικά στις πιο ντελικάτες περιοχές, όπως τα μάτια) λόγω της τάσης του να δεσμεύει τα μόρια του νερού.

Ο «χρυσός» ορός, όπως αποκαλείται και αλλιώς το πλάσμα του αίματος (PRP) λόγω των, κλινικά αποδεδειγμένων, πολύτιμων ιδιοτήτων του, εμπλουτίζεται και περαιτέρω με δραστικές ουσίες.

Τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούμε στην Golden touch

 • Το PRP:Το πλάσμα από το αίμα του ασθενούς που λαμβάνεται κατόπιν φυγοκέντρησης και είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και τους αντίστοιχους πολύτιμους αυξητικούς τους παράγοντες
 • Υαλουρονικό οξύ σε υγρή μορφή: Το εφαρμόζουμε για ενυδάτωση, ελαστικότητα δέρματος, απαλή υφή, γέμισμα επιφανειακών ουλών.
 • Βιομιμητικά πεπτίδια:Γνωστά για τις αντιγηραντικές και συσφιγκτικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται στην ενέσιμη και στην micro channeling μεσοθεραπεία (Dermafrac).
 • Νιασιναμίδη:Η πολύτιμη για το δέρμα μας Βιταμίνη Β3
 • Ασκορβικό οξύ:Η ευεργετική Βιταμίνη C
 • Αμινοξέα, όπως η αργινίνη, αλανίνηκλπ.: Τα βασικά συστατικά των στιβάδων του δέρματος χάνονται σταδιακά και η αναπλήρωσή τους προσφέρει δομικό υλικό για την ανανέωση του δέρματος.
 • Πανθενόλη:Η αναπλαστική για το δέρμα Προβιταμίνη Β5
 • Α-αρμπουτίνηή/και κοχικό οξύ: Τα προσθέτουμε στο κοκτέιλ συστατικών, σε περίπτωση που θέλουμε να επιτύχουμε λεύκανση του δέρματος (για δυσχρωμίες κ.τλ.), καθώς πρόκειται για ισχυρούς λευκαντικούς παράγοντες.

Πώς λειτουργεί η Golden touch

Η κεφαλή της συσκευής δημιουργεί μικροσκοπικούς διαύλους έγχυσης των θρεπτικών συστατικών στην επιδερμίδα (σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό, επιμένοντας γύρω από τα μάτια, γύρω από τα χείλη, αλλά και στις ράχες των χεριών και βέβαια στο ντεκολτέ) για να φθάσει ως το χόριο του δέρματος, όπου βρίσκεται και η έδρα της αναγέννησής του. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός!

Συνδυάζοντας τα δραστικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος και τοποθετώντας τα στη συσκευή με τις πολλαπλές μικροσκοπικές επιχρυσωμένες βελόνες μπορούμε να πετύχουμε:

 • παραγωγή κολλαγόνου
 • σύσφιγξη
 • λείανση λεπτών ρυτίδων
 • βελτίωση δυσχρωμιών/πανάδων
 • ενυδάτωση
 • λείανση ουλών ακμής
 • μείωση μεγέθους πόρων
 • δημιουργία ενός τελικού αψεγάδιαστου αποτελέσματος.

Το δεύτερο στάδιο της Golden touch
Παράλληλα, με το πρώτο στάδιο της μη ενέσιμης prp μεσοθεραπείας με την ειδική συσκευή και το σπέσιαλ κοκτέιλ δραστικών ουσιών, εφαρμόζουμε και ένα δεύτερο στάδιο στη μαγική Golden touch θεραπεία, που είναι ενέσιμο -με 2-3ml από το PRP- και βασίζεται σε ειδική signature τεχνική των πλαστικών χειρουργών του Kosmesis, την οποία εφαρμόζουν οι ίδιοι για κάλυψη των μαύρων κύκλων και εμβυθίσεων γύρω στα μάτια αλλά και γύρω και πάνω από το στόμα, στις παρειές, στις οριζόντιες γραμμές του λαιμού (κολιέ της Αφροδίτης), στις γραμμές του ντεκολτέ αλλά και στα χέρια.
«Το ενέσιμο στάδιο της Golden touch μπορεί να εφαρμοστεί όπου μπορεί να γίνει χρήση του υαλουρονικού ως filler (πλην χειλιών). Ειδικά στην περιοχή των ματιών, όπου εδώ και πλέον των 3 ετών δεν εφαρμόζω το υαλουρονικο λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που έχω δει και αντιμετωπίσει (ευτυχώς αποτελεσματικά) σε πάρα πολλές ασθενείς (ευτυχώς άλλων συναδέλφων και μη)», εξηγεί η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου και καταλήγει:
«Το αποτέλεσμα της συνεδρίας της Golden touch διαρκεί 4 έως 5 μήνες. Η τακτική επανάληψη του επιμηκύνει τη διάρκεια του αποτελέσματος κατά πολύ και διατηρεί την εικόνα του προσώπου μονίμως βελτιωμένη».