Διπλοσάγονο: Η λύση βρίσκεται στην ενέσιμη λιποδιάλυση

Φροντίζουμε το πρόσωπο να είναι ενυδατωμένο, λαμπερό και νεανικό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, το αντιαισθητικό διπλοσάγονο, που σχηματίζεται ακριβώς κάτω από το σαγόνι, στην περιοχή του λαιμού, μειώνει την αυτοπεποίθηση για την εικόνα μας.

Οι αιτίες που το προκαλούν πολλές: κάποια παραπανίσια κιλά, κατακράτηση υγρών, κληρονομικοί λόγοι ή η πτώση του δέρματος –που είναι πολύ λεπτό στην περιοχή–λόγω φυσικής φθοράς ή λόγω απώλειας κιλών.

Τα καλά νέα στο δύσκολο αυτό αισθητικό πρόβλημα, που δεν απομακρύνεται ούτε με γυμναστική ούτε με ισορροπημένη διατροφή, είναι μια νέα επαναστατική ουσία, μπορεί να μας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο.

Στο Kosmesis, χρησιμοποιούμε στην ενέσιμη λιποδιάλυση, νέα συστατικά που υπόσχονται να προσφέρουν λιπόλυση, σύσφιξη και σμίλευση του διπλοσάγονου, εντελώς αναίμακτα και μη επεμβατικά. Η κύρια ουσία ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101, και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας αλλά και από την κλινική εμπειρία επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά της στη σμίλευση του προσώπου, ενώ η ίδια αποτελεσματικότητα καταγράφεται και σε εφαρμογή στο σώμα. Επιπλέον, έχει εγκριθεί από το 2015 για την ασφαλή εφαρμογή της από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA).

Δείτε τη μαρτυρία μίας ικανοποιημένης ασθενούς στο βίντεο


Πλεονεκτήματα της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Λιπόλυση: Η ουσία ATX-101 εισάγεται ενέσιμα στην προβληματική περιοχή νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα, με αποτέλεσμα τη μείωση του λίπους.

Μη επεμβατική λύση: Είναι ιδανική μέθοδος για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση όπως η λιποαναρρόφηση. Ωστόσο, η τελευταία παραμένει η πιο αποτελεσματική μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους όταν υπάρχει μεγάλη συσσώρευση λίπους.

Σύσφιξη:. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι, με τις συγκεκριμένες ενέσεις λιποδιάλυσης, δεν υπάρχει αλλαγή στην ελαστικότητα της επιδερμίδας, αντίθετα, παρατηρείται βελτίωση στην ελαστικότητα του δέρματος, που αποδίδεται στο ότι παράγεται νέο κολλαγόνο μέσα σε περίπου 28 ημέρες. Έτσι, διαψεύδεται ο μεγάλος φόβος των γιατρών ότι μετά από μεγάλη απώλεια λίπους, μπορεί να εμφανιστεί μεγάλη χαλάρωση του δέρματος.

Εναλλακτική λύση στην κρυολιπόλυση: Ειδικά σε περιοχές όπου δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, όπως το διπλοσάγονο, ο λαιμός και το περίγραμμα του προσώπου.

Ο χρόνος αποθεραπείας της ενέσιμης λιποδιάλυσης

Μετά την ενέσιμη θεραπεία, θα υπάρχουν μελανιές, μέτριο ή έντονο πρήξιμο, ήπιος πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις. Μετά από 5-7 ημέρες, οι όποιες ενοχλήσεις και σημάδια έχουν υποχωρήσει πλήρως και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά.

Απαλλαγείτε εύκολα, οριστικά και ανώδυνα από το διπλοσάγονο με τη θεραπεία της ενέσιμης λιποδιάλυσης. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με την έγκριτη επιστημονική ομάδα της Kosmesis!