Διεθνής αναγνώριση για τον Δρ. Κεραμίδα Ευάγγελο και την Δρ. Ροδοπούλου Βίλλυ από το εγκυρότατο επιστημονικό περιοδικό Αισθητικής Χειρουργικής Aesthetic Plastic Surgery

Οι πλαστικοί χειρουργοί κ. Κεραμίδας Ευάγγελος και κα. Ροδοπούλου Βίλλυ επιλέχθηκαν από το παγκοσμίου κύρους επιστημονικό περιοδικό Aesthetic Plastic Surgery για να συμμετέχουν ως Reviewers (Μέλη της επιστημονικής επιτροπής του) και ανάμεσα στα καθήκοντά τους είναι και η επιλογή των κατάλληλων προς δημοσίευση επιστημονικών άρθρων που υποβάλλονται από τους ανά τον κόσμο πλαστικούς χειρουργούς.

Το Aesthetic Plastic Surgery είναι το πιο καταξιωμένο και έγκυρο παγκόσμιο περιοδικό στην Αισθητική Χειρουργική. Στόχος του περιοδικού είναι να ενημερώνει τον πλαστικό χειρουργό για όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο χώρο της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής.

Πρόκειται για ένα περιοδικό με το υψηλότερο βαθμό αντίκτυπου (impact Factor 1,33) στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής.

Οι πλαστικοί χειρουργοί  κ Κεραμίδας Ευάγγελος και κα. Ροδοπούλου Βίλλυ ανέλαβαν ήδη τα καθήκοντά τους ως σύμβουλοι στο περιοδικό και έχουν ήδη δεχτεί τις θερμές ευχαριστίες της συντακτικής ομάδας του περιοδικού για την συμβολή τους στη έκδοσή του.

Η ανωτέρω διάκριση ήρθε ως επιστέγασμα της διεθνούς επιστημονικής πορείας του Κου Κεραμίδα και της κα Ροδοπούλου.

Ευχαριστίες της συντακτικής ομάδας

Dear Mr. Keramidas:

Thank you for providing an evaluation of the above manuscript for Aesthetic Plastic Surgery. Your time and expertise are greatly appreciated by the editors and will significantly contribute to quality publications for the journal.
For your information, the editor's decision on the manuscript was Accept After Review.

Sincerely,

Suzann McClenahan
Managing Editor, Aesthetic Plastic Surgery