Αποκτήστε νεανικό βλέμμα με την Super Express De-puffing eye treatment

Στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, η κούραση αφήνει συχνά τα σημάδια της. Ένας άλλος παράγοντας που ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και σακούλες φαίνονται πιο έντονα είναι η ηλικία, αν και πολλά άτομα από νεαρή ακόμα ηλικία αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Η Super Express De-puffing eye treatment, που εφαρμόζουμε στο Kosmesis, είναι μια αναβαθμισμένη περιποίηση της περιοχής των ματιών που επαναφέρει άμεσα τη λάμψη και την ξεκούραστη όψη.

Στο 1ο στάδιο της διαδικασίας, εφαρμόζουμε εξειδικευμένο peeling αντιγήρανσης, που καταπραΰνει και αποχρωματίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Στο 2ο στάδιο, χρησιμοποιούμε αποστειρωμένο διάλυμα μεσοθεραπείας, που συνδυάζει συστατικά με λευκαντική και αποσυμφορητική δράση, που ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία μέσω του Microneedling.

Στο 3ο στάδιο, γίνεται ενυδάτωση με την Eye Rejuvenation Signature Treatment with Biomimetic Peptides & Hyaluronic Acid της Δρ. Βίλλυς Ροδοπούλου από την Ιατρική σειρά Δερμοκαλλυντικών Signature Skin Care Line. Είναι μια προηγμένη επιστημονική φόρμουλα σχεδιασμένη για να προσφέρει άμεση σύσφιξη στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με επιστημονικά αποδεδειγμένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια διαδικασία ιδανική για μαύρους κύκλους και οιδήματα στην περιοχή του κάτω βλεφάρου, καθώς προάγει τη μικροκυκλοφορία. Επίσης, με αυτό τον τρόπο, βοηθάμε να βελτιωθεί η λεμφική παροχέτευση και να αποσυμφορηθεί το οίδημα. Ταυτόχρονα, μειώνεται η εμφάνιση των λεπτών γραμμών, ενώ λόγω της βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου απορροφώνται σε μεγαλύτερο ποσοστό τα θρεπτικά συστατικά από το δέρμα.

Τέλος, γίνεται εφαρμογή μάσκας με ηρεμιστικές ιδιότητες.

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και επαναλαμβάνεται ανά 15 ημέρες. Για μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα, συνδυάζεται εξαιρετικά με την αγαπημένη θεραπεία Golden Touch

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας για τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες στα: στο 2106810490 και 2106810616

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην Super Express De-puffing eye treatment είναι διαθέσιμα στο e-shop μας.