Αποκλειστικά για εσάς: Πώς βρίσκουμε το δικό σας δερμοκαλλυντικό

Η περίοδος της καραντίνας σε λίγο καιρό θα περάσει. Θα επιστρέψουμε σταδιακά σε αυτό που ονομάζουμε κανονικότητα. Όμως, υπάρχει μια τάση που εξελίχθηκε εν μέσω πανδημίας και γι' αυτό εντάσσεται στις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο Kosmesis σε εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτή είναι το λεγόμενο virtual consultation, δηλαδή η «εικονική» συμβουλευτική. Κλήσεις μέσω Viber, Skype, messenger, αλλά και συμβουλευτική έπειτα από αποστολή φωτογραφιών του δέρματος είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προστέθηκαν από απόσταση σε αυτές που ήδη προσφέρουμε ως πλαστικοί χειρουργοί στο ιατρείο.

Τι ανάγκες έχει το δέρμα μου; Τι να κάνω για την αφυδάτωση και την ακμή; Αυτές είναι ορισμένες από τις ερωτήσεις που ίσως σας απασχολούν και το νέο εργαλείο που θα σας δώσει απαντήσεις ακριβείας ονομάζεται skinxs.com

Βρείτε το sur mesure καλλυντικό σας

Ενδεικτικά, μέσα από αυτή την ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε ένα προσωποποιημένο ιατρικό καλλυντικό για ενυδάτωση, δυσχρωμίες, αντιγήρανση, ακμή κ.ά. Εσείς απλά θα κάνετε τα εξής βήματα:

1. Αρχικά μπαίνετε από το tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στην σελίδα www.skinxs.com και κάνετε κλικ στο «Εκκίνηση» (Get Started).
2. Συμπληρώνετε το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Οι ερωτήσεις που θα κληθείτε να απαντήσετε αφορούν το φύλο σας, την ηλικία, τον τύπο του δέρματος (π.χ, αν και σε ποια σημεία του προσώπου έχετε μαύρα στίγματα, αν έχετε χαλάρωση και πού, αν κοκκινίζει εύκολα το δέρμα σας, αν είναι δυσανεκτικό και παρουσιάζει αλλεργίες), καθώς και τον τρόπο ζωής σας (π.χ. αν καπνίζετε, αν τρέφεστε υγιεινά, αν καταναλώνετε συχνά αλκοόλ, αν φοράτε αντιηλιακό).
3. Στην συνέχεια ανεβάζετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μια φωτογραφία σας ακολουθώντας τις οδηγίες, ώστε να μπορέσουμε και εμείς ως γιατροί αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη της πλατφόρμας, να δούμε το δέρμα σας.
4. Η επιστημονική ομάδα του Kosmesis θα λάβει το ακριβές δερματικό σας προφίλ (και τη selfie photo σας, εφόσον το επιθυμείτε) και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την ανάλυση των αποτελεσμάτων αλλά και για μια εξατομικευμένη προσέγγιση της δερματικής σας κατάστασης. Η ακρίβεια της διάγνωσης υπερβαίνει το 92% όταν μαζί με το ερωτηματολόγιο στέλνετε και τη φωτογραφία σας, γι' αυτό είναι καλό να το κάνετε. Στην συνέχεια ο γιατρός μπορεί να αποφασίσει ποια δραστικά συστατικά θα συνδυάσει στο εξατομικευμένο σέρουμ προσώπου ή/και ματιών που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για το δικό σας δέρμα.

Για να δείτε ορισμένα από τα ιατρικά καλλυντικά Universkin που προτείνουμε στην πλατφόρμα skinxs.com, μπορείτε να επισκεφτείτε το e-shop του κέντρου Kosmesis.