Αυτά είναι τα πιο αποτελεσματικά value for money δερμοκαλλυντικά για homecare

Ένα από τα «θαύματα» της αισθητικής ιατρικής είναι ότι σήμερα οι μη επεμβατικές θεραπείες μας επιτρέπουν να καθυστερήσουμε μια χειρουργική επέμβαση. Σε αυτό το πλαίσιο χρειαζόμαστε στη φαρέτρα μας και τα πλέον αποτελεσματικά δερμοκαλλυντικά που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, φροντίζοντας το δέρμα και ταυτόχρονα δρώντας στο να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματά του. Γι’ αυτό κι εμείς έχουμε εντάξει στο Kosmesis Aesthetic Plastic Surgery Center, θεραπείες αισθητικής στις οποίες εφαρμόζουμε δερμοκαλλυντικά ιατρικής βαθμίδας, όλα αυστηρά επιλεγμένα από τους γιατρούς μας. Επενδύουμε και συνιστούμε τέτοιας κατηγορίας προϊόντα μόνο, γιατί περιέχουν δραστικές ουσίες σε τέτοιες συγκεντρώσεις και συνδυασμούς, αλλά και πατενταρισμένα σύμπλοκα, ώστε η δράση τους να αποδεικνύεται και μέσα από επιστημονικές μελέτες αλλά και από κλινικά αποτελέσματά μας που επιβεβαιώνουμε καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο και συνδυαστικά πάντα με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θεραπείες στο ιατρείο, διατηρείτε το δέρμα σας σε πολύ καλή κατάσταση!

1. Το Καθαριστικό

Ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος καθώς προλαμβάνει την εμφάνιση αρκετών προβλημάτων, όπως η συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά, η ακμή, η θαμπάδα. Με ένα καλό καθαριστικό προσώπου μπορείτε να μειώσετε την ανάγκη για συχνό ιατρικό καθαρισμό από τον ειδικό και να έχετε λαμπερό και υγιές δέρμα. Προτείνουμε το καθαριστικό προσώπου Genosys snow 02 cleanser που προάγει την οξυγόνωση του δέρματος χάρη στα μικροσωματίδια με βάση το οξυγόνο που περιέχει, ενώ διαθέτει και αντιβιοτικά οφέλη χάρη στο εκχύλισμα Wormwood. Μια άλλη δυνατή επιλογή είναι το Jan Marini bioglycolic cleanser που περιέχει γλυκολικό οξύ, συστατικό που απομακρύνει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος, ώστε να διεισδύσουν πιο βαθιά τα δερμοκαλλυντικά που θα εφαρμόσετε στη συνέχεια.

2. Η ενυδάτωση

Η ενυδάτωση του δέρματος προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, προστατεύει την ελαστικότητά του και το βοηθά να διατηρήσει τη φρεσκάδα του, ενώ ο εξωτερικός μανδύας του δέρματος που το προστατεύει από εξωγενείς εχθρούς, είναι ενισχυμένος. Προτείνουμε τον ενυδατικό ορό Medik8 Hydr8B5 Intense με ενυδατικούς παράγοντες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Β5 και για την περιοχή των ματιών την Genosys eye contour cream που περιέχει μια μεταλλική κεφαλή που κάνει μασάζ στην περιοχή. Για να διεισδύουν καλύτερα οι δραστικές ουσίες υπάρχουν δύο γκάντζετ που φέρουν μικροσκοπικές βελόνες και θα σας λύσουν τα χέρια: Το Genosys face roller για το πρόσωπο και το Genosys eye roller για την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτά τα δύο μπορείτε να τα εφαρμόζετε ιδανικά μέχρι και 2 φορές την εβδομάδα, πριν και αφού απλώσετε την ενυδατική σας.

Το βράδυ μπορείτε να φροντίσετε το δέρμα σας με μια μάσκα ενυδάτωσης από τις πολυβραβευμένες TT masks που έχουμε κατ' αποκλειστικότητα, αφήνοντάς την να δράσει σε καθαρό δέρμα για 20' ή όλη νύχτα. Ανάμεσα στις επιλογές είναι η μάσκα ενυδάτωσης Black mask hydra intense TT mask με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και το Adansonia Digitata Extract που περιέχει βιταμίνες Α και C,  η Triple HA TT mask με υαλουρονικό οξύ, η Sea algae extract TT mask. Ακόμα, ξεχωρίζουμε την πολύ εμπλουτισμένη σε θαλάσσια άλγη Lab 01 Deep sea extract moisturizing bio cellulose mask.

3. Η λάμψη

Φωτεινό πρόσωπο σημαίνει λαμπερό δέρμα με ομοιόμορφο τόνο, χωρίς πανάδες και καφέ κηλίδες. Η πιο δραστική λευκαντική βιταμίνη είναι η C, γι’ αυτό προτείνουμε την κρέμα Medik8 C-Tetra cream (φωτό), πλούσια σε βιταμίνη C, το σέρουμ Jan Marini C-esta serum και το εμπλουτισμένο Medik8 pure C.

Από τις μάσκες λάμψης ξεχωρίζουμε την Black mask radiance TT mask με το πατενταρισμένο συστατικό Actiwhite και τη Black mask with gold με ψήγματα χρυσού.

4. Η αντιγήρανση

Καταστάσεις, όπως ήπια χαλάρωση και ρυτίδες δεν αντιμετωπίζονται με ενυδάτωση, αλλά χρήζουν ειδικής φροντίδας. Στο ιατρείο οι ενέσιμες θεραπείες με εφαρμογή βουτυλικής τοξίνης  και υαλουρονικού οξέος έχουν την πιο αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση, ενώ στη χαλάρωση δρουν αναίμακτα οι factional ραδιοσυχνότητες Morpheus8 που διατίθενται κατ' αποκλειστικότητα στην Kosmesis. Για αποτελεσματικό homecare προτείνουμε την αντιγηραντική κρέμα Jan Marini Age Intervention με ισοφλαβόνες, πολύτιμα λιπαρά οξέα και συνένζυμο Q10 αλλά και την Medik8 Liquid Peptides με μείγμα πεπτιδίων 30%. Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη νέα άφιξη Medik8 Bakuchiol peptides (φωτό). Η βακουχιόλη είναι μια πρωτοποριακή δραστική ουσία που προσφέρει το αποτέλεσμα της ρετινόλης, χωρίς την ερεθιστική δράση της!

Στις μάσκες αντιγήρανσης οι επιλογές είναι πολλές! Ενδεικτικά, η Anti-aging TT mask περιέχει αντιγηραντικό θαλάσσιο κολλαγόνο, η Black mask with gold ψήγματα χρυσού, η Bee venom TT mask δηλητήριο από κεντρί μέλισσας και βασιλικό πολτό, η Apple stem cell TT mask βλαστοκύτταρα μήλου, όλα γνωστά για την αντιγηραντική δράση τους.

5. Homecare κατά της ακμής

Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται σωστά δραστικά δερμοκαλλυντικά, καθώς μια λάθος επιλογή μπορεί να οδηγήσει σε έξαρση της ακμής. Ενδεικτικά, προτείνουμε τη λοσιόν Jan Marini Bioclear με δραστικές ουσίες το γλυκολικό οξύ, το σαλικυλικό, το αζελαϊκό που επιτρέπει στην ενυδατική σας να δράσει καλύτερα.
Ένα ενζυμικό πίλινγκ που ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος είναι το Nimue exfoliating enzyme με ένζυμα παπάγιας, ανανά και εκχύλισμα πορτοκαλιού, αλλά και το
scrub Medik8 pore refining scrub με μανδελικό, σαλικυλικό οξύ και νιασιναμίδη.

Η μάσκα που προτείνουμε είναι η Black mask clarifying TT mask με εκχύλισμα αμαμελίδας που διαθέτει αντιβακτηριογόνο και αντισμηγματογόνο δράση.

Τέλος, πάντα συστήνουμε στους ανθρώπους που εμπιστεύονται τη φροντίδα του δέρματός τους σε εμάς, να κάνουν το skin test που δείχνει τις ανάγκες του δέρματός τους, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στην πλατφόρμα skinxs.com. Οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί του κέντρου μας καθώς και ο αλγόριθμος της πλατφόρμας θα καθορίσουν τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Συνδυαστικά, μπορείτε να επωφεληθείτε πάντα από την δωρεάν υπηρεσία δερμοανάλυσης με την τεχνολογία Dermacheck που προσφέρουμε και εντοπίζει ανερχόμενες βλάβες, μη ορατές διά γυμνού οφθαλμού. Στη συνέχεια, ο γιατρός θα προτείνει την κατάλληλη θεραπεία.
Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στα τηλ.: 210 6810616, 210 6810490.