5 μέθοδοι περιποίησης στο ιατρείο που δεν απαιτούν ανάρρωση

Είναι ήπιες, μη επεμβατικές και χαρίζουν λάμψη και ενυδάτωση στο πρόσωπο χωρίς να αφήνουν σημάδια ή να χρειάζεται κάποια ανάρρωση. Οι αισθητικές εφαρμογές με σκοπό την περιποίηση του δέρματος που πραγματοποιούμε στην Kosmesis Plastic Surgery προσφέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα, ενώ αποχωρούμε από το ιατρείο χωρίς ίχνος ερεθισμού. Σας τις προτείνουμε για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και για ανανέωση την ίδια στιγμή. Μάθετε ποιες μέθοδοι είναι οι best sellers μας αυτή την εποχή και δείτε πώς γίνονται.

1. Η20: Ενυδάτωση & οξυγόνωση

Εμπνευστήκαμε το όνομα της συγκεκριμένης περιποίησης που εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Kosmesis από τη χημική ένωση του νερού H2O. Σκοπός μας με τη μέθοδο H20 είναι να ενυδατώσουμε και να οξυγονώσουμε το δέρμα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και δραστικών δερμοκαλλυντικών. Η διαδικασία περιλαμβάνει: Χρήση αναπλαστικού nano peeling, οξυγόνωση με δερμοκαλλυντικά ανάπλασης που απελευθερώνουν μόρια οξυγόνου στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, όπως η κρέμα Genosys EGF repair oxygen cream, ενυδάτωση με τον ορό Medik8 Hydr8 Β5 και το σέρουμ Universkin hyaluronic acid universal serum αλλά και καταπραϋντική/ ενυδατική μάσκα προσώπου, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.
Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και η περιποίηση είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Επίσης μπορείτε να την κάνετε στο χώρο σας εφαρμόζοντας τα δραστικά δερμοκαλλυντικά που θα βρείτε στο eshop μας.

Δείτε στο βίντεο ένα από τα βήματα της οξυγόνωσης,
που έχει ενταχθεί και σε άλλες θεραπείες

2. Ξεκούραστο βλέμμα

Η περιποίηση Eye cell therapy με eye roller βασίζεται στη χρήση της μικροσυσκευής Genosys eye roller (φωτό) που μπορείτε να προμηθευτείτε από το eshop μας. Με αυτήν κάνουμε μασάζ τοπικά και δημιουργούμε μικρονυγμούς, ώστε να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά από το σέρουμ και την κρέμα ματιών που περιέχουν πεπτίδια.

Κάντε κλικ στο βίντεο και δείτε την περιποίηση

3. Express to Impress facial για λάμψη

  Η βιταμίνη C πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη περιποίηση προσώπου χαρίζοντας τα οφέλη της λευκαντικής και της αντιοξειδωτικής δράσης της στο δέρμα. Ιδιαίτερα ωφελημένο είναι εκείνο που έχει σημάδια φωτογήρανσης (καφέ κηλίδες, ρυτίδες), αλλά και κάθε τύπος δέρματος που χρειάζεται πρόληψη της γήρανσης, καθώς η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου προσφέροντας σφριγηλότητα. Ακόμα, δυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων και καταπολεμά τις ευρυαγγείες.
Το πιο σημαντικό είναι ότι εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, πριν προκαλέσουν βλάβες στο δέρμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία.

Δείτε πώς γίνεται η περιποίηση

Για τη φροντίδα του προσώπου στο σπίτι ποντάρετε σε δερμοκαλλυντικά με βιταμίνη C, όπως η κρέμα Medik8 Daily radiance vitamin C και ο ορός Medik8 C-Tetra intense.

4. Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου που δεν θα ερεθίσει το δέρμα σας και ενδείκνυται ακόμα και σε ευαίσθητο τύπο και σε εκείνον με ακμή, είναι οι καθαριστικοί υπέρηχοι. Πρόκειται για μια συσκευή που εκπέμπει κύματα υπερήχων με ειδική συχνότητα. Αυτά διεγείρουν την ενέργεια των κυττάρων και προσφέρουν μικρομασάζ, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την οξυγόνωση και τη μικροκυκλοφορία. Ακόμα κινητοποιούν τη ροή της λέμφου τοπικά και επαναφέρουν την ελαστικότητα στο δέρμα. Μικρές δόσεις υπερήχου ενισχύουν την σύνθεση πρωτεϊνών μέσα στο κύτταρο, ανακουφίζουν το δέρμα από εγκαύματα και ερεθισμούς, βελτιώνουν την υγεία του.
Ιδανικά ο καθαρισμός προσώπου με υπερήχους συνδυάζεται με κάποια άλλη περιποίηση, όπως η εφαρμογή βιταμίνης C, καθώς τα συστατικά διεισδύουν καλύτερα.
Δείτε το βίντεο με τη Σάσα Σταμάτη.

Δείτε τη χρήση υπερήχων

5. Peels νέας γενιάς

Τα πίλινγκ δεν είναι απαγορευτικά το καλοκαίρι, όταν αναφερόμαστε στα νέας γενιάς. Τι ξεχωριστό έχουν; Μπορούν να απομακρύνουν τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και να προσφέρουν ήπια απολέπιση χωρίς το δέρμα να ξεφλουδίσει τις επόμενες μέρες. Αυτό γίνεται καθώς τα οξέα που περιέχουν είναι βραδείας αποδέσμευσης, δηλαδή απελευθερώνονται σταδιακά σε βάθος πολλών ωρών, με αποτέλεσμα η δράση τους να συνεχίζεται και το αποτέλεσμα να διαρκεί. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός ενώ τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στην Kosmesis Plastic Surgery είναι εξατομικευμένα, δηλαδή εφαρμόζεται διαφορετικού είδους πίλινγκ ή συνδυασμοί, ανάλογα και το πρόβλημα που θέλουμε να στοχεύσουμε στο κάθε δέρμα π.χ. σημάδια φωτογήρανσης, ακμή, θαμπάδα κ.λπ.