Δρ. Κεραμίδας Ευάγγελος
Μετά την Γενεύη, το Σαν Φρανσίσκο και τη Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι στις 27 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάστηκε κατόπιν προσκλήσεως, η δημοφιλής τεχνική Non touch – No pain στην Αυξητική Στήθους.
Ως γνωστόν το IMCAS είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής-Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας με 7.000 συμμετέχοντες από 85 διαφορετικές χώρες, 520 εξειδικευμένους ομιλητές, 250 ώρες διδασκαλίας και 140 επιστημονικές συνεδρίες. Σε αυτό λοιπόν το εγκυρότατο παγκόσμιο συνέδριο στο Παρίσι, ο κ. Κεραμίδας παρουσίασε κατόπιν προσκλήσεως την εργασία του με θέμα “Flying hours after breast augmentation: how safe is it? – the non touch – no pain – no drain breast augmentation technique”.
Η ομιλία διήρκησε 15 λεπτά και βιντεοσκοπήθηκε από τους υπεύθυνους του συνεδρίου.
Δείτε το abstract του συνεδρίου
Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου
Cryolipolysis Achieving Non Invasive Sculpting of Difficult Body Areas
H Δρ. Ροδοπούλου προσκεκλημένη από το IMCAS 2017, παρουσίασε τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης σε δύσκολα σημεία του σώματος.
Tο IMCAS είναι το μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο Αισθητικής-Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας με 7.000 συμμετέχοντες από 85 διαφορετικές χώρες, 520 εξειδικευμένους ομιλητές, 250 ώρες διδασκαλίας και 140 επιστημονικές συνεδρίες. Σε αυτό λοιπόν το εγκυρότατο παγκόσμιο συνέδριο στο Παρίσι, η κα. Ροδοπούλου παρουσίασε κατόπιν προσκλήσεως την εργασία της με θέμα “Cryolipolysis Achieving Non Invasive Sculpting of Difficult Body Areas”.