
1.ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
Η εξελιγμένη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία Golden Touch είναι μια αναίμακτη μέθοδος που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στο Kosmesis. Συνδυάζει ιδανικά τα στοιχεία της μεσοθεραπείας και του microneedling, σε αυτήν εισάγουμε ένα εξατομικευμένο κοκτέιλ δραστικών ουσιών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, που η βάση του είναι το πλάσμα από το αίμα της/του ασθενούς.
2.ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;
Με την εφαρμογή της θεραπείας επιτυγχάνουμε:
- παραγωγή κολλαγόνου
- λείανση λεπτών ρυτίδων
- βελτίωση δυσχρωμιών/πανάδων
- ενυδάτωση
- λείανση ουλών ακμής
- μείωση μεγέθους πόρων
- σύσφιγξη
- δημιουργία ενός τελικού αψεγάδιαστου αποτελέσματος
3. ΠΟΣΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΧΕΙ;
Η Golden Touch αποτελείται απο δύο στάδια, το πρώτο που είναι μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και σε όποια άλλη περιοχή επιθυμεί ο ασθενής με μια συσκευή με πολλαπλές μικροσκοπικές επιχρυσωμένες βελόνες. Στο δεύτερο στάδιο της Golden το υλικό μας χρησιμοποιείται και σε ενέσιμη μορφή με ειδική τεχνική 2-3ml από το PRP το εφαρμόζουν οι γιατροί για κάλυψη των μαύρων κύκλων και εμβυθίσεων γύρω στα μάτια αλλά και γύρω και πάνω από το στόμα, στις παρειές, στις οριζόντιες γραμμές του λαιμού (κολιέ της Αφροδίτης), στις γραμμές του ντεκολτέ αλλά και στα χέρια.
4.ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μετά τη θεραπεία μπορεί να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα που μπορεί να μείνει για μερικές ώρες στο δέρμα.
Η Golden Touch βοηθάει στην:
- Εξάλειψη στους μαύρους κύκλους
- Εξάλειψη στις σακούλες
- Βελτίωση δυσχρωμιών/ πανάδων
- Παραγωγή κολαγόνου
- Λείανση λεπτών γραμμών
- Ενυδάτωση
- Λείανση ουλών ακμής
- Μείωση μεγέθους πόρων
5.TI ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;
Τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούμε
- Το PRP (πλάσμα από το αίμα του ασθενούς που λαμβάνεται κατόπιν φυγοκέντρησης και είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και τους αντίστοιχους πολύτιμους αυξητικούς τους παράγοντες)
- Υαλουρονικό οξύ σε υγρή μορφή: Το εφαρμόζουμε για ενυδάτωση, ελαστικότητα δέρματος, απαλή υφή, γέμισμα επιφανειακών ουλών.
- Βιομιμητικά πεπτίδια (γνωστά για τις αντιγηραντικές και συσφιγκτικές τους ιδιότητες). Χρησιμοποιούνται στην ενέσιμη και στην micro channeling μεσοθεραπεία (Dermafrac), προσφέρουν κυρίως αντιγήρανση και σύσφιγξη. Είναι πλέον εφικτό να απορροφηθούν από την επιδερμίδα με αυτήν την καινούργια, αγαπημένη διεθνώς, τεχνική.
- Νιασιναμίδη (η πολύτιμη για το δέρμα μας Βιταμίνη Β3)
- Ασκορβικό οξύ (η ευεργετική Βιταμίνη C)
- Αμινοξέα όπως η αργινίνη, αλανινη κλπ. Τα βασικά συστατικά των στιβάδων του δέρματος χάνονται σταδιακά και η αναπλήρωσή τους προσφέρει δομικό υλικό για την ανανέωση του δέρματος.
- Πανθενόλη (η αναπλαστική για το δέρμα Προβιταμίνη Β5)
- Σε κάποιες περιπτώσεις και βουτυλική τοξίνη τύπου Α (Botox). Είναι η γνωστή μας πλέον νευροτοξίνη η οποία χρησιμοποιείται για να χαλαρώνει τους μιμικούς μυς του προσώπου/λαιμού, ώστε να αποτρέψει το σχηματισμό βαθιών ανεπιθύμητων ρυτίδων. Με την νέα αυτή μέθοδο η βουτυλική τοξίνη εγχύεται σε απειροελάχιστες δόσεις επιφανειακά στην επιδερμίδα και μειώνει το μέγεθος των πόρων βοηθώντας ακόμα σε περιπτώσεις δέρματος με τάση για ακμή. Επιπλέον, έχει φανεί ότι μειώνει την παραγωγή σμήγματος.
- Α-αρμπουτίνη (άλφα-αρμπουτίνη ή γλυκοζυλιωμένη υδροκινόνη) και/ ή κοχικό οξύ. Τα προσθέτουμε στο κοκτέιλ συστατικών, σε περίπτωση που θέλουμε να επιτύχουμε λεύκανση του δέρματος (για δυσχρωμίες κ.τλ.), μιας και πρόκειται για ισχυρούς λευκαντικούς παράγοντες.
- Πολυνουκλεοτίδια είναι μόρια τα οποία έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην αύξηση της ενυδάτωσης και της ανόρθωσης του δέρματος.
6. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΣ ΡΟΥΤΙΝΑ SKINCARE ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Μετά τη θεραπεία δίνονται ακριβείς οδηγίες στον/στην ασθενή για την καθημερινή προϊοντική skincare ρουτίνα του με τα medical grade προϊόντα που έχει δημιουργήσει η Dr Villy Rodopoulou ( @drvillyskincare) και που θα ήταν καλό να ακολουθήσει στο σπίτι ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, για να διατηρήσει και ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα της θεραπείας
7.ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Η θεραπεία της Golden Touch εφαρμόζεται κάθε 3-6 μήνες
8.ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Το αποτέλεσμα διαρκεί 3-6 μήνες.
9.ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;
Η θεραπεία γίνεται αφού έχει εφαρμοστει αναισθητική κρέμα (που εχει δημιουργήσει κατά αποκλειστικότητα η Dr Ροδοπούλου) ώστε να είναι η θεραπεία εντελώς ανώδυνη
10. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
Είναι απολύτως ασφαλής θεραπεία καθώς χρησιμοποιεί το αίμα του ίδιου του ασθενή και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης
11.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
Μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος σε μερικές ώρες φεύγει ή και μώλωπες οι οποίοι μετά απο λίγες ημέρες υποχωρούν
12. ΑΝΑΡΡΩΣΗ/ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος σε μερικές ώρες φεύγει ή και μώλωπες οι οποίοι μετά απο λίγες ημέρες υποχωρούν. Μετά τη θεραπεία δίνονται ακριβείς οδηγίες στον/στην ασθενή για την καθημερινή προϊοντική skincare ρουτίνα του.
13. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
Η θεραπεία διαρκεί 90 λέπτα.
14.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Η Golden Touch μπορεί να συνδυαστεί με τα εξωσώματα για να ενυδατώσουν αλλά και να καταπραΰνουν άμεσα το δέρμα. Συνδυάζεται ιδανικά και με το MORHEUS8 ( Radiofrequency Microneedling) για την περαιτέρω ενίσχυση της αναδιαμόρφωσης και ανοικοδόμησης του κολλαγόνου. Αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με οποιαδήποτε άλλη medifacial θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο. O συνδυασμοί αυτοί έχουν ως αποτέλεσμα τη σύσφιξη και την θεαματική ολική αναδόμηση του δερματικού ιστού