Πώς θα χάσεις το περιττό λίπος πριν βγεις στην παραλία

Ήταν ο χειμώνας και η κάλυψη με τα βαριά ρούχα, μετά ο εγκλεισμός που επέφερε η καραντίνα, το Πάσχα και να που ήταν τόσο εύκολο να πάρουμε όλοι μερικά παραπανίσια κιλά και το επίμονο λίπος να  συγκεντρωθεί τοπικά σε περιοχές από όπου δύσκολα εξαφανίζεται με δίαιτα: στην κοιλιά και γύρω από αυτήν, στα μπράτσα, στους έσω και έξω μηρούς και σε σημεία όπου ο καθένας έχει προδιάθεση να παρουσιάζει τοπικό πάχος. Οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές κι εμείς θα σου εξηγήσουμε πώς δουλεύουν, από την μη επεμβατική μέθοδο έως την ελάχιστα χειρουργική. Η συμβουλή μας σε οτιδήποτε αποφασίσεις: Βελτίωσε τη διατροφή σου και άρχισε να κινείσαι. Το όμορφο σώμα πρέπει να είναι και υγιές.

Λιπόλυση με δερμοκαλλυντικό

Το προϊόν Lipo-Slim gel LPG φέρει την υπογραφή μιας εταιρείας εξειδικευμένης εδώ και δεκαετίες στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Ιδανικά προτείνουμε το τζελ σε όσους υποβάλλονται στη μέθοδο Endermologie στο ιατρείο, η οποία με τη βοήθεια μηχανικών κυλίνδρων και αναρρόφησης λειαίνει την κυτταρίτιδα και ταυτόχρονα απομακρύνει το οίδημα και την κατακράτηση. Όμως, το συγκεκριμένο δερμοκαλλυντικό εφαρμόζεται και ανεξάρτητα από τη θεραπεία. Είναι ιδανικό αν έχεις τοπικό πάχος σε έσω και έξω μηρούς, κοιλιακή χώρα, love handles κ.ά. με σκοπό το αδυνάτισμα. Τα δραστικά συστατικά του είναι κατά 5% πατενταρισμένη φόρμουλα LPG® (με βάση το υαλουρονικό οξύ) και η ουσία Coralline G®, που είναι εκχύλισμα από κόκκινη άλγη που δρα λιπολυτικά.

Μπορείς να εφαρμόζεις το τζελ καθημερινά στις προβληματικές περιοχές στο σώμα σου. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα σου προτείνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα να το χρησιμοποιείς συνδυαστικά με το Genosys Body roller, μικροσυσκευή που προκαλεί ελεγχόμενο μικροτραυματισμό στο δέρμα βοηθώντας, με αυτό τον τρόπο, τη διείσδυση των ουσιών.

Η 3D κρυολιπόλυση

Η νέα τεχνική Κρυολιπόλυσης 3D αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος με τη βοήθεια του ψύχους. Η εξελιγμένη, πατενταρισμένη τεχνολογία (360° Surrounding Cooling Technology) προσφέρει τρισδιάστατη εφαρμογή της ψύξης. Τι σημαίνει αυτό; Χάρη σε μια κεφαλή που περιστρέφεται και εφαρμόζεται σε δύσκολα σημεία, όπου τα υπάρχοντα μηχανήματα αδυνατούν να φτάσουν, π.χ. γλουτοί, γόνατα, διπλοσάγονο κ.ά., έχουμε μόνιμη και ομοιόμορφη μείωση του τοπικού πάχους. Η διαδικασία είναι ασφαλής και δεν απαιτείται τοπική αναισθησία. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης με την συσκευή Clatuu Alpha βασίζεται στην θεωρία σύμφωνα με την οποία τα λιποκύτταρα αποπίπτουν, δηλαδή καταστρέφονται, όταν εκτίθενται σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, μέσα σε μία συνεδρία έχουμε μείωση λίπους από 25% έως 40%, εντελώς ανώδυνα. Η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις 30 πρώτες κιόλας ημέρες, ενώ το δέρμα είναι πιο σφριγηλό.

Η Δρ Βίλλυ Ροδοπούλου είναι από τους πιο έμπειρους γιατρούς στην κρυολιπόλυση διεθνώς, με περισσότερες από 3.200 εφαρμογές και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, επομένως στο κέντρο αισθητικής πλαστικής χειρουργικής Kosmesis θα στο εφαρμόσει η ίδια και θα δεις ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα. Δες στην Photo Gallery περιστατικά πριν-μετά την κρυολιπόλυση 3D.

Η λιποαναρρόφηση

Είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις μαζί με την αυξητική μαστού και την κοιλιοπλαστική. Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί μόνιμα τα περιττά λιποκύτταρα σε μία συνεδρία, υπό τοπική αναισθησία ή μέθη, ενώ ταυτόχρονα με μια κεφαλή σμιλεύει το σώμα. Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ευάγγελος Κεραμίδας, η μέθοδος λιποαναρρόφησης με το BodyTite αφήνει ελάχιστες μελανιές, πρηξίματα και πόνο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει σύσφιγξη του δέρματος και όλα αυτά την κάνουν να υπερτερεί της κλασικής λιποαναρρόφησης.
Πώς γίνεται η διαδικασία; Το BodyTite χρησιμοποιεί την υψηλή τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RFAL™, ώστε να λιώσει με ήπιο τρόπο τα περιττά λιποκύτταρα. Στην συνέχεια το ρευστοποιημένο λίπος αποβάλλεται μέσω μιας μικροσκοπικής τομής, που γίνεται σε ένα πολύ δυσδιάκριτο σημείο της περιοχής.
Η λιποαναρρόφηση με το BodyTite αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία, κάτι που σου επιτρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι σου μετά την επέμβαση και στις υποχρεώσεις σου σε σύντομο διάστημα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Επίσης, η λιποαναρρόφηση BodyTite αποτελεί μια πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για την αντιμετώπιση των έντονων κοιλιακών πτυχών, τη σύσφιγξη σώματος και το μίνι-λίφτινγκ προσώπου.

Κάνε κλικ για να δεις το βίντεο με την τεχνική BodyTite.