Φρέσκο πρόσωπο στις διακοπές με ενέσιμες θεραπείες στο παρά 5΄

Σε λίγες εβδομάδες, φεύγετε για διακοπές και η πίεση της δουλειάς και
των υποχρεώσεων έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Η ένταση φαίνεται στο πρόσωπό σας και, σε καμία περίπτωση, δε θα θέλατε να ξεκινήσετε την πιο ευχάριστη περίοδο του χρόνου φορώντας τη μάσκα του στρες.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ αποτελεσματικές, μη επεμβατικές θεραπείες,
οι οποίες μπορούν άμεσα, χωρίς πόνο και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, να σας χαρίσουν ένα φρέσκο και ξεκούραστο πρόσωπο, όπως ακριβώς και η διάθεση που πρέπει να έχετε στις διακοπές σας.

Golden touch micro-infusion: Η «χρυσή» θεραπεία του Kosmesis

Φανταστείτε ένα «χρυσό» άγγιγμα που περνά από όλα τα «δύσκολα» σημεία του προσώπου και τα βελτιώνει … μαγικά!

Η εξελιγμένη μεσοθεραπεία Golden touch micro- infusion που εφαρμόζουμε στο Kosmesis, συνδυάζει ιδανικά τα στοιχεία της μεσοθεραπείας και του microneedling, χρησιμοποιώντας συσκευή μιας χρήσεως, με περίπου 30 επιχρυσωμένες (με χρυσό 25Κ), αποστειρωμένες μικροβελόνες 1mm.

Σε αυτήν εισάγουμε ένα κοκτέιλ δραστικών ουσιών, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, που η βάση του είναι το πλάσμα από το αίμα της/του ασθενούς.

Το PRP είναι ιδανικό υλικό, καθώς προέρχεται από τον ίδιο ασθενή, σε πολύ βελτιωμένη έκδοση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και αντί του υαλουρονικου οξέος (ειδικά στις πιο ντελικάτες περιοχές, όπως τα μάτια) που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες διογκώσεις και οιδήματα λόγω της τάσης του να δεσμεύει τα μόρια του νερού.

Η Golden Touch micro-infusion για διόρθωση των μαύρων κύκλων, είναι η  πλέον δημοφιλής και signature θεραπεία στο Kosmesisδείτε το video με το περιστατικό

 Golden touch micro- infusion: μαγικό άγγιγμα σε όλο το πρόσωπο!

Η Golden touch micro- infusion εφαρμόζεται, επίσης, με μεγάλη επιτυχία για τη βελτίωση ουλών, λεπτών ρυτίδων ακόμα και στην περιοχή των χειλιών γύρω και πάνω από το στόμα, στις παρειές, στις οριζόντιες γραμμές του λαιμού (κολιέ της Αφροδίτης), στις γραμμές του ντεκολτέ αλλά και στα χέρια, χαρίζοντας ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και τη σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και βελτιώνει τη συγκράτηση της υγρασίας στις στιβάδες του δέρματος.
Το αποτέλεσμα της συνεδρίας διαρκεί έως 6 μήνες.

Δείτε το βίντεο

 

Φυσικά τονισμένα, όμορφα χείλη με τη Step by step Φ technique

Όλες θα επιθυμούσαμε έντονα, όμορφα και αρμονικά με το υπόλοιπο πρόσωπο χείλη, που χαρίζουν νεανική όψη και κάνουν περιττό το μακιγιάζ! Τι καλύτερο για μία φυσική, λιτή, καλοκαιρινή εμφάνιση!
Αξίζει να τονιστεί ότι τα χείλη είναι ένα από τα σημεία που απαιτούν μεγάλη προσοχή, για να είναι το αποτέλεσμα καλαίσθητο και απολύτως φυσικό.

Στο κέντρο αισθητικής και πλαστικής χειρουργικής Kosmesis ακολουθείται η τεχνική Step by step Φ technique. Μια ειδική προσωπική τεχνική των ιατρών, Ευάγγελου Κεραμίδα και Βίλλυς Ροδοπούλου, που χαρίζει όμορφα τονισμένα, συμμετρικά και σαρκώδη χείλη με τη χρήση υαλουρονικού οξέος.

Η απόλυτα ασφαλής, χάρις στην εξειδίκευση και στην πολυετή εμπειρία των ιατρών, μέθοδος Step-by-step Φ technique στοχεύει στη δημιουργία της σωστής αναλογίας των χειλιών, κομβικό στοιχείο της αισθητικής και αρμονίας του προσώπου.


διαβάστε περισσότερα για το περιστατικό

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αναμόρφωση των χειλιών στηρίζεται σε απόλυτες μετρήσεις και στη σωστή αναλογία του πάνω χείλους σε σχέση με το κάτω.
Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό όργανο μέτρησης, προσδιορίζονται συγκεκριμένα σημεία στα χείλη στα οποία εγχύεται στη συνέχεια υαλουρονικό οξύ. Λαμβάνοντας υπόψη τον υπάρχοντα όγκο του χείλους επιλέγουμε τη σωστή ποσότητα, διορθώνοντας παράλληλα τυχόν ασυμμετρίες στα χείλη. Για τη διατήρηση του επιθυμητού αποτελέσματος χρειάζονται 2 με 3 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται σε απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους.

Nefertiti lift:  Επαναπροσδιορίστε το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου

 Η ενέσιμη τεχνική Nefertiti lift χορηγεί βουτιλική τοξίνη κατά μήκος των χορδών και περιμετρικά της κάτω γνάθου.
Δημιουργούμε, έτσι -χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας- ένα αποτέλεσμα lift, καταστέλλοντας τη μεγάλη σύσπαση του μυός στο λαιμό και προλαμβάνοντας την επιδείνωσή του. Έτσι, τηρώντας την αρμονία λαιμού και προσώπου, προσφέρουμε έναν επανασχηματισμό του περιγράμματος και του λαιμού, σεβόμενοι πάντα τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου ξεχωριστά.


Δείτε το video

Χημικό Brow Lift με τη βοήθεια Botox

Η διαδικασία της ανόρθωσης του προσώπου (Brow Lift), αναζωογονεί το βλέμμα και το κάνει πιο έντονο και ζωηρό.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Botox, επιτυγχάνουμε χαλάρωση στους μυς του προσώπου, ώστε να μην συστέλλονται.

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, η επιδερμίδα διατηρείται λεία, χωρίς ρυτίδες, αφήνοντας τους μυς του προσώπου που δεν έχουν υποστεί τη διαδικασία, να συστέλλονται φυσιολογικά, έτσι ώστε να μην αλλοιωθούν οι εκφράσεις του προσώπου.


Δείτε το video

Εξαφανίστε τις «ρυτίδες του καπνιστή»!

Με έγχυση ειδικής σύστασης υαλουρονικού οξέως, με συγκεκριμένη τεχνική, διορθώνουμε πολύ διακριτικά τις αντιαισθητικές κάθετες ρυτίδες, που εμφανίζονται στα χείλη, γνωστές και ως «ρυτίδες του καπνιστή».


Διαβάστε για το περιστατικό

Ακούστε στο βίντεο την εμπειρία ασθενή μετά από ενέσιμες θεραπείες


Ρωτήστε μας κάθε απορία σας και κλείσε ένα ραντεβού με την ομορφιά!