Αποκλειστικά για σένα: Πώς βρίσκουμε το δικό σου δερμοκαλλυντικό

Η περίοδος της καραντίνας σε λίγο καιρό θα περάσει. Θα επιστρέψουμε σταδιακά σε αυτό που ονομάζουμε κανονικότητα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα στο ιατρείο προς όφελος των ασθενών. Όμως, υπάρχει μια τάση που εξελίχθηκε εν μέσω πανδημίας και από εδώ και πέρα εντάσσεται στις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο Kosmesis σε εσένα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Αυτή είναι το λεγόμενο virtual consultation, δηλαδή η «εικονική» συμβουλευτική. Κλήσεις μέσω Viber, Skype, messenger, αλλά και συμβουλευτική έπειτα από αποστολή φωτογραφιών του δέρματος είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προστέθηκαν από απόσταση σε αυτές που ήδη προσφέρουμε ως πλαστικοί χειρουργοί στο ιατρείο.

Η «τηλεδιάσκεψη» που κάνουμε με τους αγαπημένους μας αυτή την εποχή για να τηρήσουμε τις φυσικές αποστάσεις, μεταφέρθηκαν και στην ιατρική συμβουλευτική. Τι ανάγκες έχει το δέρμα μου; Τι να κάνω για την αφυδάτωση και την ακμή; Αυτές είναι ορισμένες από τις ερωτήσεις που ίσως σε απασχολούν και το νέο εργαλείο που θα σου δώσει απαντήσεις ακριβείας ονομάζεται skinxs.com

Βρες το sur mesure καλλυντικό σου

Ενδεικτικά, μέσα από αυτή την ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουμε τη δυνατότητα να σου προτείνουμε ένα προσωποποιημένο ιατρικό καλλυντικό για ενυδάτωση, δυσχρωμίες, αντιγήρανση, ακμή κ.ά. Εσύ απλά θα κάνεις τα εξής βήματα:

1. Αρχικά μπαίνεις από το tablet, το κινητό ή τον υπολογιστή σου στην σελίδα www.skinxs.com και κάνεις κλικ στο «Εκκίνηση» (Get Started).
2. Συμπληρώνεις το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Οι ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις αφορούν το φύλο σου, την ηλικία, τον τύπο του δέρματος (π.χ, αν και σε ποια σημεία του προσώπου έχεις μαύρα στίγματα, αν έχεις χαλάρωση και πού, αν κοκκινίζει εύκολα το δέρμα σου, αν είναι δυσανεκτικό και παρουσιάζει αλλεργίες), καθώς και τον τρόπο ζωής σου (π.χ. αν καπνίζεις, αν τρέφεσαι υγιεινά, αν καταναλώνεις συχνά αλκοόλ, αν φοράς αντιηλιακό).
3. Στην συνέχεια ανεβάζεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μια φωτογραφία σου ακολουθώντας τις οδηγίες, ώστε να μπορέσουμε και εμείς ως γιατροί αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη της πλατφόρμας, να δούμε το δέρμα σου.
4. Η επιστημονική ομάδα του Kosmesis θα λάβει το ακριβές δερματικό σου προφίλ (και τη selfie photo σου, εφόσον επιθυμείς) και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για την ανάλυση των αποτελεσμάτων αλλά και για μια εξατομικευμένη προσέγγιση της δερματικής σου κατάστασης. Η ακρίβεια της διάγνωσης υπερβαίνει το 92% όταν μαζί με το ερωτηματολόγιο στέλνεις και τη φωτογραφία σου, γι' αυτό είναι καλό να το κάνεις. Στην συνέχεια ο γιατρός μπορεί να αποφασίσει ποια δραστικά συστατικά θα συνδυάσει στο εξατομικευμένο σέρουμ προσώπου ή/και ματιών που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για το δικό σου δέρμα.

Για να δεις ορισμένα από τα ιατρικά καλλυντικά Universkin που προτείνουμε στην πλατφόρμα skinxs.com, μπορείς να επισκεφτείς το e-shop του κέντρου Kosmesis.